skip to Main Content
Marketing

Wij vinden dat online en offline marketing los van elkaar staan maar toch goed kunnen samenwerken naar het gewenste resultaat. Zo heeft een plaatselijke winkel meer aan een goede flyer die uitgedeeld wordt in de winkelstraat en een webshop weer meer aan de online vindbaarheid.

Welke vorm van marketing het beste bij uw organisatie past? Wij adviseren u graag! Hieronder een aantal voorbeelden van ons online en regionale print aanbod.

Online marketing

Zoals gezegd richt u uw marketing op uw doelgroep. Deze doelgroep zit vaak online en misschien is uw product wel online (bijv. een webshop). Maar welk online marketing heeft het beste ROI (return of investment lees: Waar voor uw geld)? Wij adviseren u graag vrijblijvend in de mogelijkheden die Mediafoort biedt. Denk hierbij aan:

 • Online vindbaarheid d.m.v. website optimalisatie of betaald adverteren.
 • E-mail nieuwsbrief marketing. Advies in opbouwen maillijst en uitvoerend in verzenden.
 • Gerichte social media campagnes in de door u aangegeven plaatsen.
 • Website scan met advies waar u verbetering kunt aanbrengen. Wij hoeven dit niet per se uit te voeren.

Drukwerk en folder verspreiding

Mediafoort staat voor “Media voor Amersfoort en omstreken”. Door onze regio (voor)kennis kunnen wij u het beste adviseren in drukwerk en verspreiding. Waar woont uw doelgroep? Welk communicatiemiddel werkt het beste? Wij adviseren u graag vrijblijvend in de mogelijkheden die Mediafoort biedt. Denk hierbij aan:

 • Folder verspreiding in 1 of meerdere plaatsen.
  Denk aan: Amersfoort, Baarn, Soest, Nieuwland, Hoogland, Vathorst, Bunschoten-Spakenburg, Kattenbroek, Zielhorst, Schothorst en Leusden. (meer mogelijk op aanvraag)
 • Ontwerp advertentie en plaatsing in regionale of plaatselijke krant.
 • Poster of flyer ontwerp en druk afgeleverd op uw adres.
 • Brochure ontwerp en verspreiding in de hierboven genoemde plaatsen.
 • Huisstijl en ander drukwerk zoals visitekaartjes en briefpapier.

Hey, u heeft ons toch ook gevonden? ;-]

Pak echt goed uit!

Voeg een specialisatie toe aan uw website of webshop en ga voor het beste resultaat!

Content Schrijven

Laat u tekste schrijfen door iemant die er verstant van heefd. U wilt toch geen spelvouten op u webside? Laat het over aan Mediafoort!

Productfotografie

Mooie producten verdienen een mooie presentatie. Maak uw website of webshop nóg professioneler met strakke productfotografie.

Ruime Plugin Keuze

Zorg dat uw website het beste tot zijn recht komt met ruime keuze in plugins. Boekingssystemen en/of agendafunctie’s, alles is mogelijk.

Organische Vindbaarheid

Uw website wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines en gecontroleerd op tekstinhoud en content omschrijvingen.

Marketingplan

Welke marketing werkt het beste voor uw organisatie en product? Wij adviseren u graag vrijblijvend in de mogelijkheden die Mediafoort biedt.

Videobewerking

Een bedrijfsvideo voor narrowcasting of een te gekke intro video voor op de homepage? Mediafoort bedenkt én voert de videobewerking uit.

Social Media Uitbesteden

Geen tijd of inspiratie om al die verschillende platformen te onderhouden? Besteed het uit en zorg dat u weer gevonden wordt!

Illustrator

Laat uw bedrijfsidentiteit en visie nog beter tot zijn recht komen met persoonlijke illustraties die zorgen voor herkenbaarheid bij de klant.

MKB Kickstart

Ideaal voor (startende) ondernemers

Informatieve website
Zelf te onderhouden
Bedrijfslogo ontwerp
Nieuwsbrief kickstart
Social media kickstart
Wekelijks statistieken

Heeft u een uitdaging? Laat het ons vrijblijvend weten!