skip to Main Content
Strategie

Elk bedrijf heeft zijn eigen doelgroep en klanten. Dit vereist voor elk bedrijf een eigen plan van aanpak (strategie). De online en offline strategieën komen samen in het marketingplan. Mediafoort zorgt dat de strategieën zijn afgestemd op de doelgroep en bijbehorende visie van de organisatie.

Als u weet wat uw doelgroep is, kunt u een eigen merkidentiteit aannemen die de doelgroep het beste aanspreekt. Is de doelgroep jong? Dan werkt een hippere vormgeving. Is de doelgroep wat ouder? Dan moet het vooral niet te druk. Een merk identiteit kan zo uitgebreid als u zelf wilt.

Webstrategie

Bij webstrategie hebben we te maken met twee termen. Namelijk User Interface (Ui) en User Experience (Ux). Dat klinkt heel duur maar betekent eigenlijk niks meer dan “wat wilt u met de website bereiken” en “hoe kunt u dit het beste presenteren zodat uw strategie ook echt werkt”! Voor elk budget is er een strategie te realiseren. Wij denken graag met u mee!

Marketingplan

Het marketing plan is een stappenplan wat Mediafoort samen met u opstelt. Hierin staat welke marketing op welk moment en in welke vorm uitgevoerd moet worden.  Dit plan kan heel groot met allemaal marketingmateriaal (het tasje met logo van de sportschool) maar kan ook klein en wat meer op de achtergrond zoals adverteren bij zoekmachine’s of social media.

Pak echt goed uit!

Voeg een specialisatie toe aan uw website of webshop en ga voor het beste resultaat!

Content Schrijven

Laat u tekste schrijfen door iemant die er verstant van heefd. U wilt toch geen spelvouten op u webside? Laat het over aan Mediafoort!

Productfotografie

Mooie producten verdienen een mooie presentatie. Maak uw website of webshop nóg professioneler met strakke productfotografie.

Ruime Plugin Keuze

Zorg dat uw website het beste tot zijn recht komt met ruime keuze in plugins. Boekingssystemen en/of agendafunctie’s, alles is mogelijk.

Organische Vindbaarheid

Uw website wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines en gecontroleerd op tekstinhoud en content omschrijvingen.

Marketingplan

Welke marketing werkt het beste voor uw organisatie en product? Wij adviseren u graag vrijblijvend in de mogelijkheden die Mediafoort biedt.

Videobewerking

Een bedrijfsvideo voor narrowcasting of een te gekke intro video voor op de homepage? Mediafoort bedenkt én voert de videobewerking uit.

Social Media Uitbesteden

Geen tijd of inspiratie om al die verschillende platformen te onderhouden? Besteed het uit en zorg dat u weer gevonden wordt!

Illustrator

Laat uw bedrijfsidentiteit en visie nog beter tot zijn recht komen met persoonlijke illustraties die zorgen voor herkenbaarheid bij de klant.

MKB Kickstart

Ideaal voor (startende) ondernemers

Informatieve website
Zelf te onderhouden
Bedrijfslogo ontwerp
Nieuwsbrief kickstart
Social media kickstart
Wekelijks statistieken

Heeft u een uitdaging? Laat het ons vrijblijvend weten!