skip to Main Content
webontwikkeling Amersfoort
Webontwikkeling

Zoals u nu onze website bekijkt en leest, zal een toekomstige klant uw website ook bekijken. Omdat u deze klant niet fysiek voor u heeft, is het des te belangrijker dat uw product of dienst in een vertrouwde en professionele website gepresenteerd wordt. Mediafoort biedt hierin verschillende opties.

Welke vorm van online communicatiemiddel het beste bij uw organisatie past? Wij adviseren u graag! Hieronder een aantal voorbeelden die wij online ontwikkelen.

Informatieve website

Dit ben ik, dit doe ik, zo ben ik te bereiken. Een informatieve website is niets anders dan een website zonder functies maar puur alleen om (toekomstige) klanten te voorzien van informatie. Uiteraard bevat de website verschillende pagina’s en is deze zo ingericht dat de interesse van de klant wordt gewekt om vervolgens contact met u op te nemen.

Interactieve webshop of webconcept

U wilt niet alleen een website met informatie maar ook een met functies. Deze functies bepaalt u zelf. Op een vacaturesite moeten mensen vacatures kunnen plaatsen, in een webshop wil men dat bezoekers aankopen doen. Allemaal functies die van tevoren bedacht en uitgewerkt moeten worden. U bedenkt de functies, wij werken ze uit.

Mediafoort levert de volgende
mogelijkheden in webontwikkeling:

Informatieve website

Max. 10 pagina’s
Zelf te onderhouden
Responsive design
Contactformulier
Wekelijks statistieken
Incl. stockfoto’s

Interactieve webshop

Onbeperkt producten
Zelf te onderhouden
Betaalsystemen
Ingebouwd klantensysteem
Wekelijks statistieken
Nieuwsbrief integratie

Webconcept

Maatwerk website
Meerdere plugins
Betaalsystemen
Ingebouwd klantensysteem
Wekelijks statistieken
Nieuwsbrief integratie
Pak echt goed uit!

Voeg een specialisatie toe aan uw website of webshop en ga voor het beste resultaat!

Content Schrijven

Laat u tekste schrijfen door iemant die er verstant van heefd. U wilt toch geen spelvouten op u webside? Laat het over aan Mediafoort!

Productfotografie

Mooie producten verdienen een mooie presentatie. Maak uw website of webshop nóg professioneler met strakke productfotografie.

Ruime Plugin Keuze

Zorg dat uw website het beste tot zijn recht komt met ruime keuze in plugins. Boekingssystemen en/of agendafunctie’s, alles is mogelijk.

Organische Vindbaarheid

Uw website wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines en gecontroleerd op tekstinhoud en content omschrijvingen.

Marketingplan

Welke marketing werkt het beste voor uw organisatie en product? Wij adviseren u graag vrijblijvend in de mogelijkheden die Mediafoort biedt.

Videobewerking

Een bedrijfsvideo voor narrowcasting of een te gekke intro video voor op de homepage? Mediafoort bedenkt én voert de videobewerking uit.

Social Media Uitbesteden

Geen tijd of inspiratie om al die verschillende platformen te onderhouden? Besteed het uit en zorg dat u weer gevonden wordt!

Illustrator

Laat uw bedrijfsidentiteit en visie nog beter tot zijn recht komen met persoonlijke illustraties die zorgen voor herkenbaarheid bij de klant.

MKB Kickstart

Ideaal voor (startende) ondernemers

Informatieve website
Zelf te onderhouden
Bedrijfslogo ontwerp
Nieuwsbrief kickstart
Social media kickstart
Wekelijks statistieken

Heeft u een uitdaging? Laat het ons vrijblijvend weten!